OTAC I BRAT JE ZLOSTAVLJALI, A SAD JE IZBACUJU IZ SIGURNE KUĆE: Direktorka mi je rekla da nađem bogatog matorca!

Posle nešto više od godinu dana koje je provela u Sigurnoj kući u Beogradu, Aleksandra mora da je napusti jer je probila sve rokove boravka. Ni u Centru za socijalni rad "Grocka" nemaju rešenje

Aleksandru Bošnjak (19) iz Vinče, koju su otac i brat zlostavljali i tukli čitave dve godine, danas izbacuju iz Sigurne kuće u Beogradu!

Kako su joj objasnili, to čine jer je probila sve rokove boravka u ovoj ustanovi! Nesrećnoj devojci koja završava srednju školu i nema ni novac ni posao, poslednje na pameti jeste da se vrati porodici u kojoj je preživela horor.

- Ubiću se ako budem morala da napustim Sigurnu kuću. Kunem se, baciću se sa mosta! Nemam gde da odem. Ne mogu da se vratim ocu i bratu koji su me maltretirali i ubijali od batina - kroz suze priča za "Informer" Aleksandra.

Da stvar bude gora, Aleksandra je za "Informer" ispričala da ju je koordinatorka sigurnih kuća Vesna Stanojević savetovala da nađe "bogatog matorca".

- Niko je ne progoni, niko neće da je ubije, tako da smo morali da joj otkažemo boravak. Velika je devojčica, snaći će se. Morate i nas razumeti. Nismo joj ni majka ni otac da bismo joj našli stan. Neka se vrati porodici - objasnila je za "Informer" Stanojevićeva.

Paralelno sa očevim zlostavljanjem, Aleksandra se suočila i s mračnom stranom brata Aleksandra (24).

- Otac je jednom razvalio vrata moje sobe i počeo da me davi. Dolazila je policija, ali ništa se nije promenilo. Onda je i brat prebio boga u meni, gurnuo me je na zid i bacio u blato. Sledećeg dana bila sam u Sigurnoj kući - navela je nesrećna devojka.

Ni majka Branka (48) nije bila izuzetak iz torture. Aleksandra tvrdi da ju je Borislav psihički maltretirao govoreći joj da je "trula" nakon što je preživela tumor na dojci.

(Telegraf.rs)