Evo kad prestaje lepo vreme u Srbiji i ponovo počinje ciča zima! (FOTO)

Raspoloženje će nam biti pokvareno već za vikend kad je moguće kratkotrajno naoblačenje s padavinama. Međutim, razloga za pravu zabrinutost nećemo imati do 26. januara, do kada će živa u termometru biti na nultom podeoku

Prema navodima meteorologa, toplo vreme koje nas je na opšte oduševljenje zateklo usred zime, zadržaće se, nažalost, samo još nepunih nedelju dana.

Naime, do 20. januara možemo da očekujemo toplo vreme, koje je netipično za ovo doba godine, a već krajem meseca nas očekuje prava zima sa snežnim padavinama.

IDEALAN DAN ZA ŠETNJU: Uglavnom sunčano, a temperatura do 14 stepeni!

Raspoloženje će nam kratkotrajno biti pokvareno već za vikend za kad je najavljeno naoblačenje s padavinama. Međutim, razloga za pravu zabrinutost nećemo imati do 26. januara, kad će živa u termometru biti na nultom podeoku.

Temperatura će se naredne nedelje kretati između 13 i 5 Celzijusa, a minimalne dnevne temperature će se kretati između 5 i o stepeni Celzijusa.

Pravi minusi kreću tek od 27. januara, sa svim klasičnim obeležjima prave zime, a najniža dnevna temperatura biće zabeležena krajem meseca i iznosiće - 9 stepeni.

Ostaje nam samo da vam predložimo da što bolje iskoristite nedelju pred vama i dane koji slede provedete na otvorenom.

SNEG OD PONEDELJKA: Još nedelju dana lepog vremena, a onda opet zima

(Telegraf.rs)