Devojčica (5) gledala kako joj otac baca sestru kroz prozor, majka od bola ne progovara!

- Dete je sve videlo. Sad ne može da se smiri. Sve vreme samo priča o tome šta se dogodilo, a majka Biljana Zornić je u veoma lošem stanju i sve vreme ponavlja da je Borislav to uradio iz čista mira - kaže rođaka majke nastradale bebe

Borislav Zornić (35) koji je bacio petnaestodnevnu bebu Nataliju s trećeg sprata još uvek nije svestan tragedije koju je počinio, a majka Biljana Zornić (31), nakon smrti ćerke je sa drugo dvoje dece otišla kod svojih roditelja u porodičnu kuću svog oca Bore Krstića u selu Zuce, u kojem će dete biti sahranjeno.

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac sa trećeg sprata zgrade bacio bebu (stara 15 dana)!

U porodičnoj kući niko nije imao snage da govori o nesreći, a Biljana je sređivala papire za sahranu, pišu Naše novine.

UPOMOĆ, UBIĆE MI BEBU! Majka devojčice stare 15 dana pokušala da spreči tragediju! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Inače, beba Natalija nije bila krštena niti prijavljena u matičnoj službi, ali mesna zajednica Zuce će ipak dozvoliti sahranu.

- Biljana ne živi ovde od kako se udala, ali se vratila posle ovog tužnog događaja. Krstići u selu imaju porodičnu grobnicu i uputili su nam zahtev da dete tu bude sahranjeno. Mi smo to odobrili, ali još ne znamo kada će biti sahrana, jer, kako sam čuo, dete nije upisano u knjigu rođenih, a nije završena ni obdukcija. Kada Biljana bude završila sa papirologijom, i kada preuzme telo, odredićemo datum i vreme sahrane - rekao je predsednik mesne zajednice Zuce, Saša Nešić.

OVO JE MONSTRUM KOJI JE BACIO BEBU SA TREĆEG SPRATA: Vikao je neljudskim glasom: "bebo, bebo"!

Devojčicina majka se sada nalazi pod jakim tabletama i ne progovara.

Inače, petogodišnja H. Z. je gledala kako njen otac kroz prozor baca sestru Nataliju, i od prevelikog stresa, ona ne prestaje da priča o tragediji.

Ocu monstrumu koji je ubio svoju bebu određen pritvor - preti mu 40 godina zatvora!

- Dete je sve videlo. Sad ne može da se smiri. Sve vreme samo priča o tome šta se dogodilo i kako je tata bacio sestru. Trudimo se da ne govorimo o tome pred mališanima, ali ni mi još uvek ne znamo zbog čega je Borislav to uradio - kaže Biljanina rođaka.

Biljana Zornić je u lošem stanju i svo vreme je ponavljala da je on to uradio iz čista mira.

(Telegraf.rs)