Mladića u Sjenici ubio brat hodže koji je pucao za vreme martovskih izbora! (FOTO)

Asmir Graca (20) je u nedelju uveče usmrtio Mehmeda Avdibašića (32) i pobegao u selo na Pešteru, ali ga je policija pronašla i uhapsila. Kasnije se otkrilo da je mlađi brat Ismeta Grace, koji je ima poveći kriminalni dosije

Asmir Graca (20), mladić koji je u Sjenici u nedelju u tri ujutru ubio Mehmeda Avdibašića (32), je rođeni brat Ismeta Grace, hodže koji je tokom martovskih izbora pucao ispred biračkog mesta u ovom gradu.

UBIO GA NOŽEM: Mladića u Sjenici ubo u leđa dva puta, pa pobegao!

Naime, u nedelju je došlo do okršaja između mlađanog Grace i Avdibašića u kom je Asmir potegao nož i nesrećnog mladića ubo u leđa. On je ubrzo prebačen u sjeničku bolnicu, a zatim upućen u Novi Pazar, ali je preminuo tokom puta.

Napadač je nakon ubistva pobegao, ali ga je policija ubrzo locirala u jednom selu na Pešteru i uhapsila. Međutim, on je i ranije ulazio u sukob sa zakonom, pre svega zbog sitnih krivičnih dela. Međutim, i pored svega, Asmir ima podršku svojih prijatelja koji ga podržavaju i brane.

- Samo mi znamo da nisi morao ne bi se ni desilo, jer te najbolje poznajemo. Nikad nisi dozvoljavao da te neko ponizi, uz tebe smo, da nam te Allah sačuva i da si nam zdravo - glasi komentar njegovog prijatelja na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kada je reč o njegovom starijem bratu Ismetu Graci, on je za vreme izbora u martu prošle godine ispred biračkog mesta u Osnovnoj školi "12. decembar" pucao u Murizu Kozić i naneo mu prostrelne rane na grudima i laktu. Inače, samo godinu dana ranije je bio uhapšen zbog sumnje da je naručio ubistvo Kozićevog brata.

Hodža ranio čoveka na biračkom mestu

Stariji Graca je odležao godinu i po dana jer je 2009. godine kod njega pronađeno pola kilograma heroina, a i on sam je pružio podršku svom mlađem bratu, ali je poželeo i da nastradali Mehmed počiva u miru.

- Znamo da nisi hteo da se desi to što se desilo. "Ono što vas zadesi nije vas moglo zaobić". Da mu Allah podari dženet, tebi i porodicama sabur i molimo Allaha da se nikad više ne dešavaju ovakve stvari - napisao je on.

(Telegraf.rs)