EKSKLUZIVAN SNIMAK TERORISTE: Voleo je rep muziku, postavljao snimke na Jutjub, a onda je pobio novinare u Parizu! (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak jedne francuske televizije na kojem se vidi kako Šerif Kuači repuje. Video je snimljen 2004, odnosno pre nego što se ovaj mladić roditelja koji su došli iz Alžira okrenuo radikalnom islamu

Potraga za napadačima na redakciju lista "Šarli Ebdo" traje više od 20 sati, a imenovana su trojica osumnjičenih - braća Said (34) i Šerif Kuači (32) i Hamid Murad.

Nakon masakra u Parizu braća Kuači dospela su u žižu francuske, ali i svetske javnosti pa tako o njima svakog časa isplivaju novi detalji.

PREDAO SE PARISKI DŽIHADISTA: Posle masakra u Parizu došao sam u policiju. Evo šta je rekao!

Na internetu se pojavio snimak jedne francuske televizije na kojem se vidi kako mlađu brat, Šerif Kuači repuje. Video je snimljen 2004, odnosno pre nego što se ovaj mladić roditelja koji su došli iz Alžira okrenuo radikalnom islamu.

Mlađi brat Kuači već je proveo 18 meseci u zatvoru zbog veza sa terorizmom.

On je državljanin Francuske, osuđen je uslovno na tri godine zatvora 2008. zbog veza sa jednim regrutnim centrom džihadista u Parizu, iz kog su borci odlazili u rat u Iraku.

Uhapšen je sa još jednom osobom 2005, kada je imao samo 22 godine, i to neposredno pred planirani put za Siriju, preko koje je trebalo da uđe u Irak.

EKSKLUZIVNO! OVO JE ŠERIF KUAČI: Pogledajte lice monstruma koji je napao Šarli Ebdo! (FOTO)

Njegov advokat tada je rekao da je on više "blejač iz kraja nego ekstremni islamista".

O starijem bratu Saidu se mnogo manje zna i o njemu nema mnogo informacija osim nepotvrđenog izveštaja "USA tudej" da je on boravio u Siriji tokom prošle godine i da je, kao i brat, "povezan sa jednom terorističkom grupom iz Jemena".

SVI SMO MI ŠARLI: Protesti širom sveta za ubijene novinare (FOTO)

(Telegraf.rs)