MONSTRUM HTEO DA UBIJE SVOJE NEROĐENO DETE: Trudnoj devojci ubacio otrov u čaj! (FOTO) (VIDEO)

Devojka je nakon nekoliko gutljaja primetila da nešto nije u redu i da čaj ima čudan ukus, zbog čega je prestala da ga pije i iskoristila prvu priliku da uzme njegov telefon, gde je videla da je tražio način preko kog može da se izazove pobačaj

Džered Ribak (25) iz američke savezne države Indijana, za katolički Božić je svojoj trudnoj devojci dao čaj sa biljnim sastojkom koji izaziva pobačaj.

Devojka je nakon svega nekoliko gutljaja primetila da nešto nije u redu i da čaj ima čudan ukus, zbog čega je prestala da ga pije i iskoristila prvu priliku da uzme njegov mobilni telefon.

Ušla je u njegovu internet pretragu, i otkrila da je on pokušavao na Guglu da pronađe način kako da se izazove pobačaj.

Prijavila ga je policiji koja je otkrila da je u čaj sipao kapi muškatne kadulje, koja se koristi kao antidepresiv za menstrualne bolove, a povezuje se i sa pobačajima.

Devojka, koja se nalazi u četvrtoj nedelji trudnoće i njeno dete su stabilno, a mladić je u policiji pokušao da se opravda izgovorom da psihički i finansijski nije spreman da postane otac.

Džered sada čeka suđenje i preti mu do 20 godina zatvora i kazna od nešto više od 8.000 evra, a njegova trenutna kaucija iznosi oko 16.000 evra.

(Telegraf.rs / Nydailynews.com)