ZA NJIMA STE ŽUDELI U 2014: Ovo su pohotne profesorke koje su vam raspaljivale maštu! (FOTO) (VIDEO)

Afere i avanture zaposlenih u obrazovnim ustanovama izazvale su javne diskusije, gde su mnogi optuživali nastavnice i profesorke za neprikladno ponašanje, a bilo je i onih koji su smatrali da su i mladi učenici imali udela zbog slave i pohvala koje nastupe kada "smuvaš" profesorku

Pored mnogih vojnih borbi, sukoba politika svetskih sila, demonstracija i krvavih obračuna, dešavali su se još neki događaji koji su uzdrmali širu javnost. Ljudima je dosta čitanja o ratovanju, žrtvama i zločincima pa su se mnogi odlučili da prate skandale i ostala senzacionalna dešavanja.

Najbolji dokaz za to su - pohotne profesorke koje su bile pod budnim okom javnosti i maltene svakodnevno pravile "haos" na društvenim mrežama. Neobuzdanu strast i požudu ovih žena nije mogla da zaustavi ni priroda njihovog zanimanja, ni obrazovne ustanove u kojima su imale seksualne odnose sa učenicima, pa čak ni rizik gubljenja posla ili zatvorske kazne za podvođenje maloletnika.

Predstavljamo vam 10 "najpohotnijih profesorki" u 2014. godini:

10. Počećemo sa profesorkom koja je svoj "plen" namamljivala provokativnim i degutatnim snimcima, koje su njeni učenici razmenjivali među sobom. Radi se o profesorki matematike u srednjoj školi Linkoln, u Takomi, Vašington, Meredit Kler Pauel (24), koja je uhapšena zbog optužbi za silovanje dece i seksualno opštenje sa maloletnim licem.

Sumnja se da je ona oralno zadovoljavala učenika (15), sa drugim učenikom imala seksualni odnos u učionici, a treći je imao njene slike koje mu je slala dok se kupala u kadi.

9. Zatim sledi profesorka iz Amerike Sara Rejmo (32), koja je imala u više navrata seksualne odnose sa svojim četrnaestogodišnjim učenikom i to u učionici škole u kojoj je radila. Ceo slučaj je otkriven kada je učenik počeo da se hvali prijateljima, a ubrzo je o njegovom odnosu sa profesorkom brujala cela škola. "Nevaljala" profesorka je zamolila svog učenika da ostane na dopunskoj nastavi posle časova, a to ju je koštalo sedam godina zatvorske kazne.

8. Da li ste znali da je u u Oklahomi zabranjeno imati seksualne odnose sa sadašnjim ili bivšim učenicima sve do trenutka dok ne napune 21 godinu, iako je seks legalan od 16-e godine života? Ta "sitnica" je promakla Kajlin Tompson (25) koja je spavala je sa svojim 18-godišnjim učenikom, a sumnje su se pokrenule kada je on počeo da dobija odlične ocene iako je u prvom polugodištu bio veoma loš đak.

Zbog svoje avanture bila je optužena za silovanje i zato su je zadržali u pritvoru sve dok nije platila kauciju u vrednosti od 35.000 dolara.

 7. Na sedmom mestu je Džena Lihej (33), koja je predavala engleski u jednoj školi u Nju Džersiju. Ona je optužena je da je imala seks sa svojim učenikom starim 16 godina, a čitava romansa je počela nakon što je dečak doživeo porodičnu tragediju, pa mu je ona tada pružila rame za plakanje. Učenik je tvrdio da se među njima nije ništa odigravalo osim razmenjivanja golišavih slika i dodirivanja po intimnim delovima tela.

 6. Profesorka matematike u srednjoj školi iz Pensilvanije Erika En Džineti (33), optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom (17) i da mu je slala neprimerene poruke i video-snimke. Iako je udata i majka je troje dece, optužena je za više desetina prekršaja za seksualno napastvovanje, korupciju u instituciji za maloletnike i širenje opscenih materijala.

Ona je slala maloletniku seksualno eksplicitne poruke, fotografije u bikiniju, tangama i donjem vešu, a na video-snimku se svlači i masturbira. Prvi put ga je pozvala posle maturske večeri, a ubrzo se priča nastavila seksom u automobilu, zbog čega je morala da plati 50.000 dolara kaucije.

5. Na peto mesto je dospela profesoka Bernadet Smit (35) iz Škotske, koja je prošle godine spavala sa svojim učenikom, Gerijem Ralstonom (17). Ona je izbegla zatvorsku kaznu zbog veze sa maloletnikom, ali je ostala bez posla, razvela se i izgubila ugled.

- Bio sam srećan. Ona se sviđala mnogim učenicima. Nisam mogao da verujem da je izabrala mene. Rekla mi je da misli da će da poludi, ali da ne može da kontroliše svoja osećanja – rekao je tinejdžer dok je prepričao svoje sastanke sa njom.

4. Zbog svoje nestrpljivosti, na četvrtom mestu je Simon Grin (22) koja je došla prvi dan na posao u školu u Vašingtonu, gde je trebalo da bude zameni stalnog profesora i posle samo nekoliko sati, oralno zadovoljila jednog od učenika u učionici. Tokom ovog čina, učenik je sve snimio mobilnim telefonom, a snimak je kasnije stigao u ruke prijatelja iz fudbalskog tima, a i u ruke policije.

Sve je počelo porukom učenika u kojoj je pitao da li je perverzna, a ona je odgovorila da će mu to pokazati. Privremena profesorka je otpuštena, a protiv nje je pokrenuta prvostepena prijava za seksualno zlostavljanje maloletnog lica.

3. Profesorka iz Britanije Helen Turnbul (35) slala je tinejdžeru (16) svoje provokativne fotografije preko društvenih mreža, a prvi put je seks sa njim imala nakon drugog sastanka van škole. Majka dvoje dece je oralno zadovoljila svog učenika u kolima, a ubrzo po otkrivanju afere, profesorkin brak se raspao, a ona je uhapšena.

- Ne krivim dečake. Pa kome se u njihovim godinama ne bi svidela? Ona dobro izgleda, svakog dana se dva sata spremala za školu. Mislim na oblačenje i šminkanje. Jednom je obukla tange i providne helanke, i tad joj je jedan dečak uhvatio za zadnjicu. Bila je tako ponosna na to – rekao je bivši muž pohotne profesorke.

2. Bivša nastavnica katoličke srednje škole u predgrađu Detroita, Ketrin Ronk (29) optužena je za višestruke seksualne odnose sa učenikom starim 15 godina. Oni su imali seks u učionici gde je predavala španski jezik, uglavnom posle časova, ali ponekad čak i za vreme odmora. Iako se predala policiji, optužena za seksualno zlostavljanje prvog stepena može da dobije i doživotnu zatvorsku kaznu.

1. Prvo mesto je zaslužila zgodna i simpatična profesorka fizičkog Megan Mahoni (24). Ona je optužena po 30 tačaka zbog seksa sa maloletnikom, njenim učenikom, u katoličkoj školi na Steten Ajlendu. Ovaj par je bio u vezi tri meseca, spavali su dva puta nedeljno čak i u školi, sve dok ih nije uhvatila na delu bivša devojka ovog mladića. Kazna zatvora u trajanju od 4 godine preti ovoj atraktivnoj profesorki.

Sve ove afere i avanture zaposlenih u obrazovnim ustanovama izazvale su javne diskusije, gde su mnogi optuživali nastavnice i profesorke za neprikladno ponašanje, a bilo je i onih koji su smatrali da su i mladi učenici imali udela zbog slave i pohvala koje nastupe kada "smuvaš" profesorku. Degradacija društva ili skupo naplaćeni nestašluci mladih, vi procenite sami?

(Telegraf.rs)