Film osnovaca po drugi put pobedio na konkursu Agencije za borbu protiv korupcije (VIDEO)

Film "Srce od pliša" su realizovali učenici sedmog i osmog razreda osnovne škole "Radovan Kovačević" iz malog rudarskog naselja Lece, opština Medveđa

Kratki igrani film osnovaca iz naselja Lece, "Srce od pliša", osvojio je prvu nagradu na konkursa za kratki igrani film Agencije za borbu protiv korupcije na temu "Kad ne postujemo pravila , onda..."

Rezultati  konkursa objavljeni su 9. decembra 2014. godine, a "Srce od pliša" je u konkurenciji stariji uzrast, osnovne i srednje škole Srbije, osvojio prvo mesto sa skoro maksimalnim brojem bodova, od mogucih 15, film je osvojio 14,5 bodova.

Film su realizovali učenici sedmog i osmog razreda osnovne škole "Radovan Kovačević" iz malog rudarskog naselja Lece, opština Medveđa, uz pomoć svog nastavnika tehničkog i informatičkog obrazovanja Sinišom Stankovićem koji je ujedno i režirao film.

Ekipa ove škole već druge godine za redom osvaja prvu nagradu za kratki igrani film na ovom konkursu. Prošle godine je njihov kratki film "Ordinacija" takođe osvojio prvo mesto sa skoro maksimalnim brojem bodova. Film jos nije javno objavljen.

Pogledajte trejler filma "Srce od pliša".

Vise informacija o foilmu možete pronaći na Fejsbuk profilu www.facebook.com/balkan.art.7.

(Telegraf.rs)