ZIMA LEDI KOSTI: U Srbiji hladno, sneg i ledene kiše. Evo da li nas snežne mećave čekaju u narednih 7 dana!

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. decembra, u četvrtak biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabim padavinama, dok se do 11. decembra najavljuju se obilne padavine

U Srbiji će danas biti oblačno vreme, mestimično s kišom, susnežicom i snegom, a najviša temperatura iznosiće od dva do šest stepeni, saopštio je RHMZ.

Padavine će biti uglavnom slabog intenziteta, a krajem dana i tokom noći postepeno će prestati, dok se na planinama očekuje dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

I u Beogradu će danas biti oblačno vreme, povremeno s kišom, susnežicom i snegom. Padavine će biti uglavnom slabog intenziteta, a krajem dana i tokom noći očekuje se njihov postepeni prestanak.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko dva, a najviša oko tri stepena.

U upozorenju za područje Srbije do 11. decembra najavljuju se obilne padavine.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. decembra, u četvrtak biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabim padavinama.

U petak i za dane vikenda ujutru će biti ponegde kratkotrajna magla i slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme. U ponedeljak se očekuje postepeno povećanje oblačnosti, a u utorak mestimično slaba kiša i manji pad temperature vazduha.

(Telegraf.rs / Tanjug)