SEKS PREDATORKA: Prosvetna radnica silovala učenika (13) (FOTO) (VIDEO)

Amerikanka koja je radila u jednoj školi u Kanzasu je u više navrata imala seks sa dečakom. Ona mu je kupovala poklone, tajno se viđala s njim, a detalje seksualnih odnosa delila je sa svojim prijateljima. Na suđenju je izjavila da je dečak nju silovao

Amerikanka Bruk Dinkel (33) osuđena je na skoro 14 godina zatvora pošto je imala seks sa učenikom starim 13 godina. Dinkelova, koja je radila kao savetnik u školi u Kanzasu, na suđenju je tvrdila da je dečak nju silovao!

Ona je ispričala da ju je učenik napao i prisilio na seks, kao i da joj je pretio.

- On me je silovao. Ne znam šta se posle desilo. Ne mogu da objasnim svoja dela. Nisam seksualni predator. Imam ćerke od četiri i šest godina, molim vas da im vratite majku - rekla je Amerikanka.

Ipak, sud je odbacio njene navode i doneo je presudu kojom je ona kažnjena sa 165 meseci zatvora!

Prema pisanju američkih medija, Dinkelova je u više navrata imala seks sa dečakom. Ona mu je kupovala poklone, tajno se viđala s njim, a detalje seksualnih odnosa delila je sa svojim prijateljima.

Seksualni odnosi između učenika i Dinkelov počeli su 2012. kada je dečak, koji je bio u rodu sa njenim bliskim prijateljem, otišao kod Dinkelove kako bi zajedno uradili jedan projekat za školu.

(Telegraf.rs)