SMAK SVETA U UŽICU: Ovaj zastrašujući video do sada nigde nije emitovan! (VIDEO)

Za vreme pomračenja Sunca 1999. neki su gledali kroz 3D naočare, dok su drugi, poput Užičana ostali u svojim stanovima zabarikadiravši prozore, zbog čega je grad izgledao kao da nam je pretila apokalipsa

Pomračenje Sunca koje se dogodilo 1999. godine mnogima je ostalo u sećanju po brojnim teorijama zavere koje su u to vreme kružile, a koje su definitivno najjače uticale na građane Užica. Naime, oni su se povukli u svoje domove i narednih nekoliko sati nisu izlazili napolje!

Na internetu se pojavio video snimak od pre 15 godina u kom je snimljeno kako su se građani ovog grada sklonili u svoje kuće zbog straha od pomračenja Sunca.

- Iako je ovaj fenomen davno objašnjen i događao se u vreme naših predaka, ipak on nije sprečio stanovnike ovog grada da se povuku u svoje zamračene stanove usred dana - stoji u opisu videa.

Među mnogim teorijama zavere koje su kružile oko ovog događaja, pričalo se i da će oni koji ostanu napolju ostati bez kose, da će izgubiti vid, ali je bilo i onih koji su tvrdili da je pomračenje izazvano bombardovanjem koje se dogodilo samo nekoliko meseci ranije.

Pogledajte i prisetite se kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)