POHOTNA PROFESORKA NAŠLA NOVU ŽRTVU: Umesto dečaka zbog kojeg joj preti zatvor, to je sada ovaj mišićavi mladić (FOTO) (VIDEO)

Optužena je na sudu izjavila da ju je veza sa maloletnikom koštala karijere i porodice, međutim, to je nije zaustavilo da pronađe novog, 12 godina mlađeg, dečka

Helen Turnbul (35), profesorka koja je optužena za vezu sa 16-godišnjim đakom i zbog toga dospela na sud, sada ima novog dečka, Grega O'Nila (23) koji je profesionalni bokser.

Optužena je na sudu izjavila da ju je veza sa maloletnikom koštala karijere i porodice, i da je zbog toga dobila četiri meseca uslovne kazne, kao i uvođenje njenog imena u registar za sekusalne prestupnike. Međutim, to je nije omelo, da ubrzo nađe novog, 12 godina mlađeg dečka.

Jedina stvar koju je porekla na sudu, bile su optužbe da je spavala sa ovim 16-godišnjakom.

U porukama koje mu je slala na Fejsbuku pozivala ga je na seks, i priznala je da ih je slala dok su joj deca bila na spavanju. U obraćanju sudu, izjavila je da nije imala nameru da ide dalje od tih poruka, a da je to tad bilo ono što je dečaku potrebno. Inače, dečak je sada punoletan, i Helen je dodatno izjavila da je uživala u njegovoj pažnji.

Sada, ona ima novog dečka, a upoznali su u školi, za vreme učeničkih sesija, koje uključuju samo par đaka. O'Nil je školu napustio još 2007. godine kako bi gradio svoju karijeru profesionalnog boksera.

Izvor bilazk Helen, objasnio je da njegova porodica zaista obožava nju i da su oduševljeni njihovom vezom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)