POHOTNA PROFESORKA ISKORISTILA OSMAKA: Ona ga je pozvala na dopunsku nastavu, on se posle hvalio drugarima

Profesorka iz Amerike osuđena je na sedam godina jer je imala seks sa svojim učenikom. Ceo slučaj je otkriven kada je učenik počeo da se hvali prijateljima, a ubrzo je o njegovom odnosu sa profesorkom brujala cela škola

Profesorka iz Amerike Sara Rejmo (32) imala je u više navrata seksualne odnose sa svojim četrnaestogodišnjim učenikom i to u školi u kojoj je radila. Profesorka je priznala da je sa tinejdžerom imala seks u učionici u školi u Bej Sitiju u Mičigenu.

Ceo slučaj je otkriven u januaru ove godine. Profesorka je u međuvremenu uhapšena i osuđena na sedmogodišnju zatvorsku kaznu. Ona je na suđenju priznala da je imala seks sa maloletnikom i na taj način je izbegla zatvorsku kaznu od 15 godina.

Sudija koji je izrekao presudu izjavio je da je ponašanje profesorke bilo zversko jer je imala seksualne odnose sa svojim učenikom. S druge strane, njen advokat je rekao da se ne slaže sa tom ocenom i izneo je nekoliko detalja.

- Nemam osećaj da je sudija upoznat sa slučajem kao ja. Učenik je prvi inicirao vezu jer je profesorki slao pisma seksualne prirode. Nakon toga počeli su da se dopisuju - rekao je advokat.

Američki mediji prenose da je profesorka jednog dana zamolila učenika da ostane u školi posle časova. Tada su stupili u seksualne odnose u učionici.

Ceo slučaj je otkriven kada je učenik počeo da se hvali prijateljima, a ubrzo je o njegovom odnosu sa profesorkom brujala cela škola.

(Telegraf.rs)