Uzeo kokain i MDMA na koncertu, a ono što se posle desilo diglo je ceo grad na noge

Noć puna incidenata započela je kada je hitna služba pružila pomoć studentu Stefanu Sortlanu (18) koji je preterao sa drogama na koncertu i pomešao kokain i MDMA

Student sa Kolorado univerziteta Stefan Sortlan (18) imao je loš trip. Optužen je za krađu vozila, neopreznu vožnju, bežanje sa mesta saobraćajne nesreće, krivičnog nestašluka (verovatno deo sa masturbacijom u policijskoj stanici), pokušaj krađe motornog vozila, posedovanje narkotika i fizički napad.

Američki mediji prenose da mu je služba hitna pomoć dala terapiju kada je dobio napad zbog mešanja kokaina i MDMA (ekstazi) na koncertu. Ipak, pošto mu je pružena pomoć, on je ukrao vozilo hitne službe i slupao ga.

Policija je vozilo pratila pomoću GPS-a koji se nalazio u vozilu. Kada su ga našli, Sortlan je bio u uniformi hitne pomoći, umotan u ćebe i jeo pločice od žitarica.

Policajci su pokušali da ga mirno odvedu u stanicu, ali im se on opirao zbog čega su morali da upotrebe omamljivač da ga onesveste. Kada je došao sebi, u policijskoj stanici "popeo se na klupu, udarao u zid i masturbirao", navodi se u policijskom izveštaju.

Mediji prenose da je Sortland kasnije izjavio da su svi njegovi prijatelji mrtvi, u raju i da su izvršili samoubistvo.

Ali, ni tu priči nije kraj, presnosi portal "Unilad". Dok su ga vozili u pritvor, on se izvinio za dela koja je počinio. Ali, samo nekoliko časova kasnije, napao je policajce koji su mu doneli ručak.

Zato, deco, ne treba da koristite drogu.

(Telegraf.rs)