DA TI SRCE PUKNE: Oprostila se od svog konja i umrla! (VIDEO)

Radnici iz bolnice su rekli kako je 77-godišnja Šejla Marš, koja je zbog odmakle bolesti jedva govorila, samo nežno šapnula ime konja, pomilovala ga i izdahnula

Pacijentkinja obolela od tumora preminula je u utorak ujutru, samo dan nakon što se ispred bolnice u kojoj je lečena pozdravila sa svojim najdražim konjem. Bila je to njena poslednja želja pa su joj radnici bolnice Roial Albert Edvard u Vigamu organizovali posetu u ponedeljak popodne .

Radnici iz bolnice su rekli kako je 77-godišnja Šejla Marš, koja je zbog odmakle bolesti jedva govorila, samo nežno šapnula ime konja i pomilovala ga.

Ona je ceo svoj radni vek provela u radu sa životinjama, a i sama je imala 6 konja, tri psa i tri mačke. Nakon što su joj u posetu prošle sedmice stigli njeni psi svojoj je porodice i radnicima bolnice rekla kako još jedino želi videti svog najdražeg konja koga je zvala Bronven i o njemu se brinula 25 godina.

- Ovo je bilo jako važno za moju majku. Bila je jako vredna, obožavala je prirodu i životinje, imala je i otvoreno srce za ljude i često je pomagala drugima - rekla je njena kći Tina.

- Taj je susret za našu pacijentkinju bio jako važan kako bi umrla u miru. U našoj bolnici smatramo kako je dostojanstven odlazak jako bitan i svim svojim pacijentima nastojim da omogućim da odu mirni sa sobom i pozdravljeni sa svojim bližnjima. Zato nam je bila čast pomoći Šejli da se oprosti od životinja koje su činile tako važan deo njenog života - rekla je medicinska sestra Paulin.

(Telegraf.rs)