Sahranjen mladić koji je upucan na krštenju deteta, ubica pušten na slobodu!

Mladić, Goran Grujić, koji je ranjen na krštenju devojčice preminuo je posle tronedeljne borbe za život. Jablan Poslanović koji je ranio mladića nalazi se na slobodi

Goran Grujić (29) iz Bobovca kod Svilajnca juče je sahranjen na seoskom groblju. Posle trodnedeljne borbe za život u KBC Kragujevac on je preminuo od posledica povreda po glavi i vratu koje su uzrokovali hici iz lovačke puške njegovog dede po majci Jablana Poslanovića (66).

Jablan Poslanović je bio nezadovoljan što nema podršku ukućana da se veseli, pa je pucajući na krštenju svoje praunuke, dvomesečne Kristine, bacio lovačku pušku nabijenu patronima sa dramlijama u cveće pored betona. Puška je verovatno udarila u neki kamen i hici su ispaljeni.

U pravcu ispaljenih dramlija bili su Goran i još dve rođake. On je zadobio najteže povrede po vratu i glavi, od koji je kasnije podlegao, dok su rođake imale ogrebotine, priča svedok događaja.

Policija je privela Jablana, koji nije imao aklohol u krvi. Njemu je oduzeta puška i pušten je na slobodu uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti.

(Telegraf.rs / Blic / Foto: ilustracija)