PITAMO VAS: Koje vas srpske reklame najviše iritiraju? (VIDEO)

Kompanije uvek nastoje da imaju što originalniju ideju kad snimaju reklame, pa smo ove godine imali prilike da vidimo Šekspira u taksiju i Sergeja Trifunovića pod maskom. Ovo su top pet najgledanijih srpskih reklama ove godine, pogledajte da li je vaša omiljena među njima

Ponekad od količine reklama koje vidimo na televiziji zaboravimo šta smo uopšte počeli da gledamo, ali neke od njih uspele su da se "uvuku" u glavu gledaocima. Ove reklame su za sada najgledanije reklame na Jutjubu.

1. Drama u taksiju - Napetije nego kod Šekspira: 427.874 pregleda

Prvo mesto zauzima reklama Jugoslovenskog dramskog pozorišta u kojoj su glumci nastojali da na neposredan način vrate publiku u pozorište. Doajeni JDP-a su vozili taksi i slučajnim mušterijama su pričali "svoju" životnu priču. Ono što neki nisu shvatili je da su te priče zapravo zasnovane na klasicima poput "Otela" ili "Zločina i kazne", a sve sa ciljem popularizacije pozorišta.

2. H&S Mosturizing Scalp care - Za neodoljivo lepu kosu: 300.225 pregleda

Glumica Marija Karan postala je zaštitno lice kompanije "Head and shoulders" za region. Iako su se mnogi gledaoci šalili sa njenim izrazom lica u reklami, Marija se ne obazire, već nam uz osmeh poručuje da je "hidratacija tajna lepe kože".

3. Chipsy Domaćinski - Bećarac: 285.870 pregleda

Za Sergeja Trifunovića mnogi smatraju da može da iznese svaku ulogu, ali kada se u reklami za čips pojavio kao žena u narodnoj nošnji, mnogi su pomislili da je Trifunović nadmašio samog sebe. Svakako je nasmejao brojne gledaoce pesmom o dedinoj sorti i babinom zlatu.

4. Sve je lako kad si Vip prepaid (2): 272.219 pregleda

Reklama koja odlično opisuje komplikovane muško-ženske odnose i komunikaciju između dva pola je svakako reklama za Vip prepaid pakete. Devojka se poverava drugarici da nije sigurna da li treba prva da se javi momku koji joj se dopada. Srećom, rešenje je u besplatnim porukama, koje olakšavanju svaki razgovor.

5. Osvaja: 238.954 pregleda

Brojni sugrađani ne mogu da zamisle dan bez kafe, a kompanije Grand kafa osmislila je atraktivnu reklamu za svoj proizvod. Mladić i devojka se nakon treninga borilačkih veština razilaze, svako na svoju stranu, ali kasnije ih na snimanju ponovo spaja kafa.

Da li smatrate da ove reklame s razlogom imaju veliki broj pregleda?

S druge strane, koje vas reklame iritiraju? Odgovore možete ostavljati u komentarima ispod teksta.

(Telegraf.rs)