Srbija i Beograd među top 10 turističkih destinacija!

Pre početka najpoznatijeg sajma turizma u svetu ''World Travel Market'' u Londonu, najpoznatiji turistički vodič ''Lonely Planet'' proglašava top 10 destinacija za sledeću godinu. Srbija se našla na sedmom mestu

Najpoznatiji turistički vodič ''Lonely Planet'' proglasio je Srbiju i Beograd za jednu od 10 top destinacija koje treba posetiti u 2015. godini, a Srbija i njen glavni grad nalaze se na sedmom mestu u svetu.

Povodom toga, u London Transport muzeju u nedelju uveče su dodeljene nagrade, a u ime Turističke organizacije Srbije nagradu je primila direktorka Gordana Plamenac, prenosi Fonet.

Dodeli priznanja prisustvovali su i direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović i pomoćnica sekretara za privredu Tijana Maljković.

Pre početka najpoznatijeg sajma turizma u svetu ''World Travel Market'' u Londonu, ''Lonely Planet'' proglašava top 10 destinacija za sledeću godinu. Prezentacija i promocija Srbije i Beograda nastavlja se na ovom prestižnom sajmu, saopšteno je iz gradske uprave.

(Telegraf.rs)