Traži ubicu svog oca Četnika, nudi dva miliona dinara!

Predraga Kostića Četnika je 11. jula prošle godine na Ibarskoj magistrali usmrtio vozač kamiona koji je bez zaustavljanja pobegao u pravcu Čačka. Njegov sin Radomir od tada bezuspešno pokušava da pronađe ubicu

Radomir Kostić iz mesta Šopić kod Lazarevca već više od godinu dana pokušava da pronađe ko je 11. jula prošle godine ubio njegovog oca Predraga Kostića (62) na Ibarskoj magistrali nedaleko od kuće u kojoj je stanovao. Njega je udario kamion čiji je vozač pobegao s mesta nesreće i pobegao u pravcu Čačka.

Iako je prošlo više od godinu dana, istragom još uvek nije utvrđeno ko je usmrtio starijeg Kostića čiji je nadimak bio Četnik, zbog čega je njegov sin Radomir odlučio da otvori Fejsbuk stranicu "Ko je ubio ovog čoveka?" i da na taj način pokuša da otkrije nešto više o vozaču, pišu Naše novine.

- Nadam se da će mi ta grupa pomoći oko istrage. Neću odustati dok ne pronađem ubicu - rekao je Radomir.

Pešaka Predraga Kostića iz Šopića kod Lazarevca je 11. jula 2013. oko 15.30 sati na Ibarskoj magistrali udario nepoznati vozač kamiona i preminuo je na putu do bolnice.

Devojka ispred čije kuće se dogodila nesreća rekla je policiji da je kamion imao teget ciradu sa zelenom trakom i da je bez zaustavljanja nastavio prema Čačku.

S obzirom na to da ubica nije identifikovan, osiguranje je Kostićima uplatilo 1.950.000 dinara koje je on rešio da pokloni policiji u nadi da će ih njegova ponuda dodatno motivisati kako bi što pre pronašli krivca za ovu tragičnu nesreću.

(Telegraf.rs)