HUMANITARCI IZ FILMA MALI BUDO: Sav prihod od prodatih karata dali narodnim kuhinjama na KiM (VIDEO)

Prihod od prethodnih projekcija igranog filma "Mali Budo" već je uručen roditeljima za lečenje Kristine Nedeljković (14) iz Leposavića i Marije Djorić (9) iz Orahovca

U prepunoj sali Doma kulture u Zvečanu sinoć je premijerno prikazan dugometražni igrani film "Mali Budo". Pre početka projekcije publiku su pozdravili režiser i koscenarista filma Danilo Bećković, producent Marko Paljić i glumci Petar Strugar i Slaviša Čurović.

Danilo Bećković se obratio publici rečima "došli smo sa našim filmom da vas pozdravimo, da vas nasmejemo i da vam pružimo podršku, da znate da smo uvek sa vama".

- Iz Beograda sve što se dešava na Kosovu i Metohiji deluje strašno, a čini mi se da kod vas ima mnogo hrabrosti i mnogo samopouzdanja – rekao je Bećković.

Po završetku projekcije filma, koju je publika propratila smehom i aplauzima, svako ko je želeo bio je u prilici da se upozna i slika se sa protagonistima filma.

U program premijernog prikazivanja ovog debitantskog ostvarenja Bećkovića, Kosovo i Metohija su uključeni željom "svih članova ekipe", a prikazivanje u Zvečanu je usledilo posle Leposavića, Gračanice i Zubinog Potoka. Sav prihod od prodatih karata u Zvečanu namenjen je narodnim kuhinjama na KiM koje vodi NVO "Majka devet Jugovića".

Prihod od prethodnih projekcija već je uručen roditeljima za lečenje Kristine Nedeljković (14) iz Leposavića i Marije Djorić (9) iz Orahovca.

(S. S.)