Ivanin otac hoće da sahrani ćerku u dvorištu!

- Kad je Slobodan Milošević mogao da bude sahranjen u dvorištu, i ja ću svoju ćerku sahraniti tu iza kuće, da uvek bude pored nas - kaže Drago Podraščić, otac preminule 14-godišnje Ivane Podraščić

Drago Podraščić, otac ubijene Ivane Podraščić, izjavio je da postoje veliki problemi oko sahrane njegove ćerke, jer se još ne zna gde će da bude pokopana.

On i njegova supruga Nada, kažu da su im ranije iz centra za socijalni rad i opštine Zemun obećali da će Ivana biti sahranjena u Batajnici.

- Oni su obećali, ali dok se to ne ostvari, ne mogu da pričam o sahrani. Neću ćerku da sahranim u Banovcima, Pazovi ili na Orlovači. Ako ne može da bude sahranjena na groblju u Batajnici, sahraniću je u dvorištu. Kad je Slobodan Milošević mogao da bude sahranjen u dvorištu, i ja ću svoju ćerku sahraniti tu iza kuće, da uvek bude pored nas - istakao je Drago.

Iz mesne kancelarije u Batajnici, međutim, saopšteno je da će se situacija oko sahrane rešiti već danas i da će Drago bez ikakvog problema moći da sahrani svoje dete na groblju u Batajnici.

(Telegraf.rs / Informer)

Teme