Evo kako da za 10 evra smuvate vrhunsku ribu na Facebooku!!!

Prelepa, atraktivna plavuša ponudila je muškarcima Fejsbuk vezu, za samo 10 evra. U oglasu stoji da će nakon jedne nedelje "virtualnog zabavljanja" ona teatralno raskunuti sa "srećnim dobitnikom" i optužiti ga za prevaru, kako bi ispao "šmeker"

Na sajtu "UradiZaradi.com", nedavno je osvanula ponuda koju bi snažniji pol zaista teško odbio. Prelepa plavuša, koja se predstavlja kao Đurđa Stamenković, okačila je obaveštenje, na kojem navodi da će biti devojka na Fejsbuku onome ko uplati novčanu sumu od 10 evra.

U oglasu stoji da će nakon jedne nedelje "virtualnog zabavljanja" ona teatralno raskunuti sa "srećnim dobitnikom" i optužiti ga za prevaru, kako bi ispao "šmeker".

Bićemo u vezi na Face-u nedelju dana, a onda ću teatralno raskinuti sa tobom jer si me prevario… i to na tvom zidu da svi tvoji prijatelji vide. Bićeš najveći šmeker :) - napisano je ispod slike atraktivne Đurđe.

Međutim, da nije sve lepo kao što izgleda, uverili smo se nakon kratkog istraživanja, kada smo otkrili da je ovaj profil lažan i da slike atraktivne plavuše koja se u javnosti predstavlja kao Đurđa Stamenković, pripadaju Mari Tajgen, poznatom američkom modelu.

(Telegraf.rs)