U pucnjavi u Lešku, jedan brat ubijen, drugi ranjen!

Brzom akcijom policije uhapšen je osumnjičeni čiji se identitet trenutno utvrđuje. Pored njega privedeno je još pet osoba

Posle svađe i tuče koja je eskalirala u oružani napad u kafeu "Tajm" u Lešku u opštini Leposavić, osumnjičeni muškarac označen kao napadač koji je ranio braću M.V. i M.V. iz Leška od kojih je jedan podlegao ranama, je uhapšen u Sočanici u istoj opštini.

-Brzom i efikasnom akcijom koja je preduzela policija osumnjičeno lice je lišeno slobode u mestu Sočanica u opštini Leposavić oko 23 časa i 25 minuta čiji se identitet trenutno utvrđuje, pored njega privedeno je još 5 lica sa kojima je operativni rad u toku – rekao je šef Operative Regionale kosovske policije – sever Željko Bojić za Telegraf.

Direktor Zdravstvenog Kosovska Mitrovica je potvrdio za Betu da su u ZC nakon ranjavanja vatrenim oružjem dovedeni M.V. (29) i M. V. (30).

- U toku je reanimacija jednog lica koje je na odeljeneje hitne službe primljeno bez znakova života, dok je drugo lice sa ustrelnom ranom na desnoj strani grudnog u stabilnom stanju i na dijagnostici - izjavio je on.

Kako Telegraf nezvanično saznaje na njih je pucalo lice iz Novog Pazara.

Nažalost, od posledica povrede preminuo je M. Vulović.

(S. S.)