POSETIOCI UŽIVALI U SPECIJALITETIMA: Imlek na regionalnoj konferenciji o hrani!
Učesnici konferencije imali su priliku da uživaju u vrsnim specijalitetima poznatih stranih i domaćih kuvara, kao i da degustiraju proizvode Moja Kravica Kuhinjica
Kompanija Imlek podržala je drugu po redu konferenciju o hrani „Food Talk“ i svojim učešćem potvrdila kvalitet i nezaobilazno prisustvo svojih proizvoda u vrhunskom kulinarstvu.
Učesnici konferencije, brojne poznate ličnosti, gastro-blogeri i ljubitelji hrane, kao i predstavnici medija, pored učešća u panel-diskusijama i različitim kulinarskim prezentacijama, imali su priliku da uživaju u vrsnim specijalitetima poznatih stranih i domaćih kuvara.
Pri tome, mogli su i da degustiraju i proizvode Moja Kravica Kuhinjica.
Poseban specijalitet manifestacije, održane u petak, 5. septembra, na Salašu 137 u organizaciji Color Press Grupe, bila je gibanica sa Imlekovim sitnim sirom servirana za doručak uz čeri paradajz i rukolu.
Pet najboljih „domaćica“ iz domaćih kulinarskih štampanih magazina takmičile su se u pripremanju hrane i osvojile Imlekove poklon pakete.
(Telegraf.rs)