TIJANIN UBICA UŽIVA UZ MARMELADU I ČAJ: Ni rođena majka nije došla da ga vidi!

Ispred vrata zatvorske sobe Dragana Đurića se stalno nalazi po jedan stražar sa kojim ne komunicira osim kada mu daju hranu, a prema izjavama stražara deluje potpuno nezainteresovano i ne pokazuje nikakve emocije

Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube/SuRTVCity

Dragana Đurića (34) koji je brutalno ubio Tijanu Jurić, u subotičkom zatvoru do danas ga još uvek niko nije posetio, a za to vreme on uživa u čaju i marmeladi.

- Nije u samici, ali je smešten sma u višekrevetnu sobu s obzirom na to da trenutno u zatvoru ima mesta i kako ne bi rizikovali da ga ostali napadnu. Ni ovde za sada ne pokazuje nikakve emocije, ne razgovara sa čuvarima i do sada nije imao nikakve prohteve. Hrana koja se priprema u zatvorskoj kuhinji mu se donosi u sobu kao i ostalima. Od petka je u ćeliji i do danas ga niko nije posetio - rekao je izvor iz zatvora za list Alo.

Ispred ubicinih vrata se nalazi stalno po jedan stražar sa kojim ne komunicira osim kada mu daju hranu, pišu Naše novine.

- Doručkovao je mesni narezak i kuvano jaje, marmeladu i hleb i popio šolju čaja, dok je za ručak imao kuvani kupus sa mesom, hleb i salatu. Svaki obrok primio je i pojeo bez reči - rekao je njihov sagovornik.

On je naveo i da Đurić nije ništa tražio, niti je pitao bilo šta u vezi sa posetom ili bilo čim što se odnosi na njegov boravak u zatvoru.

- Dragan samo jede i spava i stiče se utisak da se ponaša prilično nezainteresovano - rekao je za kraj sagovornik.

(Telegraf.rs)