SVI NA ČITANJE: Ovi vas pokloni čekaju u "Vulkanu" (FOTO)

Preporučujemo vam naslove na akciji izdavačke kuće "Vulkan" među kojima su se našle knjige: "Druga obala Bosfora" Tereze Revaj, drama "Sve boje duge" Ivet Manesis Korporone i ljubavni triler "Dah skandala" Sandre Braun

Od 17. jula do 14. avgusta u svim knjižarama "Vulkan" širom Srbije imaćete priliku da uz jednu do tri odabrane knjige dobijete na poklon Golden Rose maskaru.

Naslovi koju su na akciji su: istorijski roman "Druga obala Bosfora" Tereze Revaj, drama "Sve boje duge" Ivet Manesis Korporone i ljubavni triler "Dah skandala" Sandre Braun.

Druga obala Bosfora prati život Lejle mlade supruge sekretara sultana Mehmeda VI. Njena svekrva, Čerkeskinja, primorava je da poštuje tradicionalne običaje, ali kada se u njihovu kuću useli francuski oficir i njegova porodica, život uređen po strogim pravilima razbija se u sitne komade.

"Sve boje duge" prate ćerku grčkih emigranata, Dafne, koja uspešno vodi grčki restoran i ima bogatog verenika - sve ono o čemu je oduvek maštala. Ali daleko preko okeana, njena baka može da oseti da voljena unuka nije srećna i poziva je da se vrati na ostrvo. Dafne se vraća spokojnoj oazi mira, oživljava najdirljivije trenutke i najlepša sećanja svog detinjstva...

"Dah skandala" je storija o Džejd Speri koja je okusila najgori košmar koji može zadesiti jedan mlad život. Otrgnuta od bezbrižnih mladalačkih ideala i ženskih snova, uspela je da pobegne što dalje od uspomena. Ali nikada nije zaboravila daleki, uspavani grad u kojem je vladao zakon jedne bogate porodice. Kao ni njihovog razmaženog sina, koji je u društvu dva prijatelja promenio njen život zauvek.

(Telegraf.rs)