SAOBRAĆAJNA POLICIJA: Nije bilo preticanja, marica prešla na levu stranu puta!

Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić izjavio je da svedoci sa lica mesta nesreće tvrde da nije bilo preticanja, već da je policijsko vozilo prešlo na levu stranu puta

Načelnik Uprave saobraćajne policije Srbije Vladimir Rebić izjavio je danas da će istraga pokazati koji su uzroci jutrošnjeg sudara policijskog kombija i kamiona u mestu Dobre strane, na putu Kraljevo – Raška.

- Svedoci su izjavili da nije bilo preticanja, već da je policijsko vozilo prešlo na levu stranu puta, i da je došlo do kontakta i teške saobraćajne nesreće u kojoj su dva lica izgubila život, a dva su teško povređena - rekao je Rebić na mestu udesa.

Rebić kaže da su policajci vrlo brzo zbrinuti u Zdravstvenom centru u Kraljevu, i da će u toku popodneva imati više informacija o njihovom zdravstvenom stanju, kao i da se nada da nisu životno ugroženi.

Saobraćaj je na putu Kraljevo – Raška posle više od šest sati prekida, ponovo je prohodan, ali se vozila naizmenično propuštaju.

Podestimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u mestu Dobre Strane, poginule su dve osobe, a tri povređene kada se policijska marica sudarila sa kamionom novopazarskih registracija.

U nesreći poginuli su jedan policajac koji je upravljao policijskim vozilom i osoba koja je prevožena u Novi Pazar, a dva policajca koji su bili u pratnji u vozilu teško su povređeni.

(Telegraf.rs / Tanjug)