SKANDAL: Vozač autobusa masturbirao pred učenicama!

Seksualni predator uhapšen je tokom masturbacije na javnom mestu, a prijavila ga je jedna od devojčica. Vozač se samozadovoljavao na parkingu hotela u Španiji, u kojem su učenici bili smešteni tokom ekskurzije

Hrvatski vozač autobusa uhapšen je u Španiji zbog masturbacije na parkingu hotela. On je u Španiju vozio grupu maturanata iz Dugog Sela, a roditelji su se prepali za sigurnost svoje dece.

- Vozač je pokušao seksualno da zlostavlja jednu devojku, ali ga je uhvatila španska policija. Zbog svega ih sada izbacuju iz hotela - javila se redakciji "Jutarnjeg lista" jedna od majki učenika srednje škole iz Dugog Sela, koji su se već nekoliko dana nalazili na maturskom u španskom gradiću Salelu u blizini Barselone.

“Jutarnji” je kontaktirao i rodbinu drugih učenika koji su par dana ranije krenuli na matursko, a gotovo svi su imali podatak kako je vozač agencije "Molnar travel" iz Bjelovara uhapšen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, ali niko nije imao precizne podatke.

U policijskoj stanici u španskom gradiću, dežurna policajka je potvrdila da je dan ranije postojala policijska intervencija pokrajinske katalonske policije koja je uhapsila osumnjičenog. Srećom, nije došlo do seksualnog zlostavljanja dece: seksualni predator uhapšen je tokom masturbacije na javnom mestu, a prijavila ga je jedna od devojčica. Masturbirao je na parkingu hotela u kojem su učenici bili smešteni.

Devojčica je šokantan prizor prijavila profesorki, koja je to prijavila policiji, pa se vozač ubrzo našao na saslušanju. Nakon saslušanja je pušten, a nadležni sud će odlučiti hoće li protiv njega podignuti optužnicu ili ne.

U međuvremenu, direktorka škole je konkatirala operatera pa je u Španiju hitno otišao drugi vozač koji je danas posle podne, kao što je bilo i planirano, s ekskurzijom krenuo kući.

- Sva deca su dobro, i na putu su kući. Nastavnici su reagovali kako je i trebalo, a najvažnije je da su svi sigurno - rekla je u telefonskom razgovoru direktorka škole Darinka Svetec.

Ona je iz Hrvatske zbog incidenta dva dana stalno bila u telefonskom kontaktu i sa svojim profesorima u Španiji, ali i s vlasnikom agencije. O incidentu, kaže, ne može da govori dok ne porazgovara s nastavnicima kad se oni vrate, međutim, rekla je da su svi iz Španije krenuli prema planu u Francusku, te da bi se nakon noćenja u Kanu sutra trebalo vratiti u Hrvatsku.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)