Novi potop u Obrenovcu, ovog puta od običnog pljuska! (FOTO)

- Sa pljuskom danas se ponovila situacija kao sa poplavama. U mom dvorištu bilo je 15 centimetara vode, a u zgradama blizu mene voda se vraćala iz WC šolja, jer kanalizacija nije mogla da pokupi svu vodu u sebe, pa su stanovi bili mokri - kaže Dragan Murar iz naselja Rvati

Kiša koja je danas pala u Obrenovcu donela je nove probleme građanima u ovom gradu, jer je došlo do novih poplava i novih muka, kao da već nisu dovoljno propatili pre mesec dana! Kako je objavio Blic, mnoge kuće i zgrade su i danas poplavljene.

- Sa pljuskom danas se ponovila situacija kao sa poplavama. U mom dvorištu bilo je 15 centimetara vode, a u zgradama blizu mene voda se vraćala iz WC šolja, jer kanalizacija nije mogla da pokupi svu vodu u sebe, pa su stanovi bili mokri - priča Dragan Murar za ovaj list iz naselja Rvati u Obrenovcu.

Na nižim spratovima dve zgrade u Nemanjinoj ulici, koji su i ranije bili plavljeni, sada se voda izlila.

Dvorišta i stanovi su poplavljeni zbog pljuska koji je danas oko 15 sati, na sat vremena zahvatio Obrenovac.

- Po ulicama je stanje bilo u redu, jer je vukla kanalizacija, ali su problem stambene zgrade i dvorišta kuća u kojima su niska udubljenja, a kanalizacija nije mogla da tom brzinom primi vodu, iako je u pitanju bila samo kiša - kaže Dragan Murar koji je podelio današnje fotografije iz ovog naselja.

(Telegraf.rs)