BRAVO: Telekomu dve biznis nagrade! (FOTO)

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk istakao je da kompanija ove nagrade, pored brojnih priznanja koje je primila ove godine, smatra šlagom na torti

Na svečanosti "Regionalne nagrade Biznis partner 2014" održanoj u hotelu Metropol Palace u Beogradu u organizaciji Mass Media International, kompanija Telekom Srbija nagrađena je u dve prestižne kategorije.

Pored nagrade za najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici "Biznis Partner Plus 2014", glasanjem ostalih ovogodišnjih laureata kompaniji Telekom Srbija pripalo je i najveće priznanje "Best Biznis Partner 2014". Specifičnost ove nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.

U obraćanju prilikom uručenja nagrada, generalni direktor kompanije Telekom Srbija istakao je da je partnerstvo sastavni deo misije i vizije Telekoma Srbija.

- Zahvaljujući partnerstvu sa više od 10 miliona korisnika naših usluga, mi postižemo ove rezultate kada je u pitanju profit. Takođe, hteo bih da istaknem da smo naročito počastvovani time što smo dobili priznanje za društvenu odgovornost i brigu o lokalnoj zajednici jer smatramo da je društvena odgovornost nešto na šta svi moramo da stavimo akcenat, a to se i pokazalo u ovim teškim poplavama koje su nas pogodile - izjavio je Predrag Ćulibrk, apelujući da svest o društvenoj odgovornosti ne bi trebalo da se budi samo u takvim trenucima.

Generalni direktor Telekoma Srbija istakao je da kompanija ove nagrade, pored brojnih priznanja koje je primila ove godine, smatra šlagom na torti.

- Mi ove nagrade doživljavamo kao dodatni podstrek da u narednim godinama još više afirmišemo društveno poslovanje i da na taj način utičemo i na druge kompanije koje posluju na ovom tržištu - zaključio je direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

Regionalna nagrada "Biznis Partner" dodeljuje se već 20 godina kompanijama koje se u svom poslovanju rukovode visokim standardima i čvrstim etičkim normama. Nagrada ima regionalni karakter i namenjena je svim kompanijama iz zemalja u regionu (Srbija, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar). Među dobitnicima ove prestižne nagrade prethodnih godina su kompanije Zlatiborac, Bambi, Fiat, GP Napred, Knjaz Miloš i druge.

(Telegraf.rs)