U POSLEDNJEM TRENUTKU: Ovim snimkom je devojčica (10) spasila život ocu! (VIDEO)

"Munja je udarila u drvo u našem dvorištu i moj otac je skoro mrtav. Njemu je potrebna hitna pomoć, molim vas, pomozite nam! Živimo u žutoj kući", objavila je Brijana

Gregori Vens je sa svojim prijateljima sedeo u dvorištu kada je odjednom počelo strašno nevreme. Grom je udario drvo u dvorištu njehovog doma u Virdžiniji i oborio na njih ogromno drvo.

Zbog jakog vetra i kiše, telefonski signali su bili u prekidu, pa nikako nisu mogli da dozovu pomoć. Međutim, njegova 10-godišnja ćerka Brijana nekako je uspela da na svom Fejsbuk profilu objavi video koji je njenom ocu spasao život.

- Munja je udarila u drvo u našem dvorištu i moj otac je skoro mrtav. Potrebna nam je Hitna pomoć. Molim vas, pomozite nam! Živimo u žutoj kući - rekla je Brijana kroz suze na snimku koji je postavila na ovu društvenu mrežu.

Neko od njenih prijatelja je ugledao njen apel i uputio Hitnu pomoć na njihovu adresu. Vens je odmah odveden u bolnicu, kao i dvojica njegovih prijatelja. Iako ima povrede glave, leđa i vrata, najverovatnije bi preminuo da nije bilo ćerkinog Fejsbuk posta.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)