POMOĆ POPLAVLJENIMA: Bambi daje pet dinara od prodaje plazme, a Knjaz dinar od akva vive!

Brojni veliki trgovinski lanci poput Merkatora, Idee, Super Vera i DIS-a ustupili su Bambiju i Knjazu dodatnu poziciju u svojim objektima kako bi istakli značaj humanitarne akcije dveju kompanija

Kompanije Knjaz Miloš i Bambi odlučile da se odreknu dela zarade u cilju pomoći najugroženijim stanovnicima Srbije. Ove kompanije uvele su posebnu nalepnicu na određene proizvode u svom asortimanu kojom se jasno ističe preusmeravanje dela zarade na namenski račun Vlade Republike Srbije, za pomoć i sanaciju od posledica poplava.

Kompanija Bambi, nalepnicu kojom donira pet dinara od svakog prodatog pakovanja uvela je na "plazmu" 150g i "wellness" ovsene pahuljice 210g, dok će Knjaz Miloš donirati po dinar od svake prodate boce "aqua vive" 1,5l i Knjaz Miloš vode od 1,5l. Brojni veliki trgovinski lanci poput Merkatora, Idee, Super Vera i DIS-a ustupili su Bambiju i Knjazu dodatnu poziciju u svojim objektima kako bi istakli značaj humanitarne akcije dveju kompanija.

Kompanije Knjaz Miloš i Bambi već su uputile velike količine proizvoda i novčanu pomoć za sanaciju posledica poplava i pomoć ugroženom stanovništvu. Uvođenje nalepnice jedan je od načina da se prošire društveno odgovorne aktivnosti tih kompanija kao i da svi potrošači kupovinom njihovih proizvoda aktivno učestvuju u prikupljanju neophodnih novčanih sredstava za ljude koji su ugroženi tokom poplava.

(Telegraf.rs)