Makro bio živ kad su ga zabetoniranog bacili u reku!

Još uvek se ne zna sa kog mesta je Džemsi Demiri (34) bačen u Savu, kao ni počinioc i motiv zločina, ali se pretpostavlja da je u pitanju kriminalni obračun

Obdukcijom je utvrđeno da je Džemsi Demiri (34), čije je telo isplivalo u utorak kod Ostružničkog mostau Savu bačen živ sa betonskom pločom vezanom oko nogu i selotejpom oblepljenim oko lica.

Džemši Demiri je od ranije poznat policiji zbog krađa i obijanja vozila, ali i policijama u regionu i Evropi, gde je podvodio žene, piše Blic.

- Demiri je u Beogradu hapšen više puta zbog krađa, obijanja radnji, automobila i preprodaje bakra. Ovde nije imao stalno mesto prebivališta, a često je bio u Pančevu, Novom Sadu, Subotici... - kažu u beogradskoj policiji koja vodi istragu o ubistvu.

Još uvek se ne zna s kog mesta je Demiri bačen u Savu, kao ni počinioc i motiv zločina, ali se pretpostavlja da je u pitanju kriminalni obračun.

I u Vranju je Demiri poznat po kriminalu, a portparol tamošnje policije Dragan Stamenković kaže da je imao debeli dosije. Bio je poznat po razbojničkim krađama, podvođenju žena i dilovanju droge. Oni koji ga poznaju kažu da je bio agresivan i nemilosrdan.

U romskom naselju Salvatore, u koje je svraćao, svi su ga se klonili jer je bio osvetoljubiv.

(Telegraf.rs)