BRUTALNO: Svekar mislio da snaja vara sina pa je izbo nožem u lice!

Mlada majka dvoje dece završila je na operaciji, a napad je na nju ostavio trajne posledice - na jedno oko vidi delimično, a na drugo vidi mutno. Ne oseća zglob na levoj ruci i ima govorni poremećaj zbog oštećenih vratnih mišića

Manjit Mirgind iz engleskog Ilforda zabio je nož nekoliko puta svojoj snaji u lice, a potom joj je pokušao izvaditi oba oka i zadaviti, dok su okrutan napad gledala njena deca.

Jageer Mirgind (29) je u napadu koji se dogodio 18. decembra 2013. ostala je gotovo slepa. Njen svekar, pripadnik Sikha, mislio je da Jageer ima aferu s muslimanom i da će uništiti porodicu, kažu iz policije.

Mirgind se ubrzo nakon zločina predao policiji, pa je odvezen u bolnicu kako bi sanirali povrede na njegovom kolenu i ruci kojima je nemilosrdno mlatio snaju, piše "London evening standard".

Na putu do bolnice promrmljao je koji je bio njegov motiv, ali je kasnije na sva pitanja odgovarao sa "Nemam komentara".

Okrutni svekar u petak je osuđen na deset godina i osam meseci zatvora zbog nanošenja teških povreda, sa namerom.

Mlada majka dvoje dece završila je na operaciji, a napad je na nju ostavio trajne posledice - na jedno oko vidi delimično, a na drugo vidi mutno. Ne oseća zglob na levoj ruci i ima govorni poremećaj zbog oštećenih vratnih mišića.

- Što se tiče psiholoških posledica, one će ostati i kad ožiljci zarastu. Kad je Manjit Mirgind napao snaju, bio je vođen "čašću", verujući da Jageer vara njegovog sina s muškarcem druge vere. Ničim izazvan zadao je članu porodice strašne povrede u njenoj kući. Ona je pokazala neverovatnu hrabrost suočavajući se sa posledicama napada koje nisu uticale samo na nju, već i na njenu porodicu - izjavio je detektiv John Delaney.

(Telegraf.rs)