VULKAN PREPORUČUJE: "Stani, srce" Zorane Šulc

Knjižare "Vulkan" preporučuju dve najnovije knjige. Zorane Šulc "Stani, srce" i Srđana Krstića "Borba do pobede"

Izdavačka kuća "Vulkan" preporučuju čitaocima dve najnovije knjige. Jednu od njih napisala je Zorana Šulc, o kojoj je Telegraf već pisao, a autor druge je Srđan Krstić.

Zorana Šulc, autorka prvog srpskog erotskog romana "Ukus greha", donosi novu, još uzbudljiviju knjigu "Stani, srce". Ona otkriva priču o životu protkanom tajnom dugom četiri decenije. Junakinja ovog romana, koja zaista postoji, odstupila je od svega u šta je verovala da bi bila u blizini oženjenog muškarca. Kada ga je upoznala, njen život se promenio iz korena.

Otkrila je vrelinu, požudu, spajanje koje briše granice tela, strast zbog koje se sve baca pod noge. A onda su godišnja doba krenula da se smenjuju, decenije da otiču, vreme da nestaje između ukradenih susreta. Živela je čekajući ih. Do kraja, nije poželela nikog osim njega.

Knjiga "Borba do pobede", Srđana Krstića namenjena je svima kojima je teško zbog toga što su bolesni, ili se već dugo bore s bolešću. Takođe, ona je pravo štivo i za one koji strahuju od povratka istog oboljenja, neguju bolesnika ili imaju nekog bliskog kome je potrebna pomoć. Namenjena je i onima koji su se već izborili s bolešću, ali ne znaju kako da nastave dalje sa životom, jer je bolest ostavila trajne, doživotne posledice.

Knjiga je pisana da bi dala nadu i ulila snagu, da bi pokazala svima kakve mogućnosti postoje i da bi svima jasno dala do znanja da mogu da pobede. Ona vam poručuje: Ako volite život, za njega se morate boriti i morate imati na umu da i kad vam je najteže, možete da pobedite.

(Telegraf.rs)