STRAVIČNA NESREĆA: U Šapcu poginula trudnica i još tri osobe!

Četiri osobe su izgubile život, a među njima i jedna trudnica, a dve osobe su teško povređene, nakon što je automobil sleteo sa puta u Šapcu

Četiri osobe su poginule, a dve teško povređene kada je džip italijanskih registracija sleteo sa puta u Šapcu.

Saobraćajna nesreća dogodila se u naselju Tabanović oko 14 sati.

Do nesreće je došlo oko 13.40 sati u Ulici Ive Lole Ribara kada je, na pravcu Mačvanski Pričinović - Šabac, vozač automobila marke "Audi Q7", italijanskih registarskih oznaka, S.J. (29), izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza, udario u betonski ispust, prevrnuo se, a potom udario u ogradu, navedeno je u saopštenju.

U saobraćajnoj nesreći stradali su vozač "Audija" i putnici u vozilu A.M. (28), S.M. (22) i M.P. (20), dok su putnici D.M. (25) i D.J. (50) zadobili teške telesne povrede opasne po život i zbrinuti su u Urgentnom centru u Beogradu, navela je šabačka policija.

Portparol Kliničkog centra Srbije Aleksandra Berić rekla je Tanjugu da su dva muškarca zadobila teže telesne povrede.

Prema njenim rečima, jedan od njih je primljen na odeljenje "Šok B" Urgentnog centra, a kod drugog se rade dodatne analize, nakon čega će i on biti primljen na neko od odeljenja te zdravstvene ustanove.

Uviđaj mesta saobraćajne nesreće izvršio je zamenik Osnovnog javnog tužioca u Šapcu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.

(Telegraf.rs)