Pomozimo Andrei da napravi prvi samostalni korak!

Kao posledica prevremenog porođaja maloj Andrei Vrsjaković ostala je najviše slabost mišića nogu, i zbog toga ne može samostalno da hoda i dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza. Postoji mugućnost izlečenja operacijom koja se radi u Rusiji i za koju porodica nema sredstava

Andrea Vrsajković je rođena 01. maja 2004 u Sremskoj Mitrovici.

Kao posledica prevremenog porođaja ostala je najviše slabost mišića nogu, i zbog toga ne može samostalno da hoda i dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza. Tokom poslednjih deset godina porodica Vrsajkovic je pokusavala da izleči i oporavi malu Andreu u raznim klinikama i banjskim centrima Srbije.

Andrea hoda uz pomoć roditelja i ide u treći razred osnovne škole, obozava školu i drugare.

Postoji mogućnost izlečenja operacijom koja se radi u Rusiji. Zlatenko i Aleksandra su nezaposleni i nemaju stalnih finansijskih prihoda.

Porodica apeluje na ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu pri pribavljanju novčanih sredstava kako bi se obezbedila Andeina operacija.

''Andrea je veselo i zivahno dete koje nam daje snage i kad nekad posustanemo. Pomozite našoj Andrei da dobije svoju važnu bitku u životu.'' - kažu Andreini roditelji.

Kontakt telefon: 069672871

Broj računa u banci Intesa je 160-5500100250110-40 (na ime Svetlana Popović).

(Telegraf.rs)