Miša Banana otkrio Šarićev klan

U stanu Rodoljuba Radulovića pronađen je papir, sa imenima i brojevima telefona, za koji tužulaštvo smatra da je "jedan od dokaza da je Radulović bio u kontaktu sa Darkom Šarićem"

Prilikom pretresa stana Rodoljuba Radulovića, Miše Banane, optuženog za šverc kokaina iz Južne Amerika za Evropu, pronađen je papir na kojem su imena Darko, Duško, Jovica, Nebojša i Goran sa brojevima telefona. 

Papir sa imenima je prema stavu Tužilaštva, koje je u nastavku postupka pred Specijalnim sudom izneo zamenik Saša Ivanić, "jedan od dokaza da je Radulović bio u kontaktu sa Darkom Šarićem".

Došlo se do zaključka da se radi o brojevima telefona Darka Šarića, njegovog brata Duška Šarića, optuženog Gorana Sokovića, sada svedoka Nebojše Joksovića, kao i Jovice Lončara, kome se u Crnoj Gori sa Darkom Šarićem sudilo za pranje novca, pišu Večernje Novosti.

Radulovića je u bekstvu, a užilaštvo za organizovani kriminal tereti ga da je tokom 2009. godine sa svoja dva prekookeanska broda prokrijumčario 1,8 tona kokaina ispod tovara soje.

(Telegraf.rs)