MAJKA ZATEKLA ĆERKU (11) U LOKVI KRVI: Dečak (13) pretukao devojku, pa je izbo 10 puta!

- Dajana je bila sama, pa je iskoristio trenutak. Verovatno je špijunirao kuću i čekao da odem na posao. Prvo ju je isprebijao, a zatim izbo nožem čak 10 puta - kaže majka kroz suze

Tinejdžer iz Meksika (13) prvo je pretukao, pa je izbo deset puta svoju bivšu devojku Dijanu Lizet Ramirez Estradu (11) usled prevelike ljubomore. Naime, ona je našla novog dečka, a to je ovom agresivnom momku zasmetalo.

DADILJE LEZBIJKE IZ HORORA: Ostavile su golog dečaka (7) u sobi sa zmijama i pacovima, ubeđivale ga da je ubio bebu! (FOTO)

Momak je odmah nakon ovog nemilog događaja uhapšen, a devojčicina majka je rekla da se ubistvo odigralo u njihovoj porodičnoj kući.

- Dajana je bila sama, pa je iskoristio trenutak. Verovatno je špijunirao kuću i čekao da odem na posao. Prvo ju je isprebijao, a zatim izbo nožem čak 10 puta - kaže majka kroz suze.

Ona dodaje da je zamalo pala u nesvest kada se vratila kući i ugledala jeziv prizor.

- Bila sam šokirana. Moja Dijana je ležala u lokvi krvi, puna modrica. Nje davala znake života - rekla je majka.

Munjozova je odmah pozvala policiju i ispričala da sumnja da je ubica Dijanin bivši dečko. Istražitelji su odmah otišli do njegove kuće, gde su ga pronašli kako pokušava da sakrije krvavu odeću.

- Dečak je odmah priznao policajcima da je ubio Dijanu. Rekao je da se jako razbesneo kad je čuo da je našla novog dečka i da ga je zaboravila. Pre nego što ju je ubio, slao joj je preteće poruke - objavio je meksički list "Elheraldo"

Maloletnik je prevezen u policijsku stanicu, gde je u pritvoru proveo dva dana. Odatle je prebačen u popravni dom. Njegov advokat Santos Vaskez kaže da dečaku ne može da se sudi kao odraslim osobama.

- On je maloletan i ne može da snosi istu odgovornost za zločin kao odrasla osoba. Ne može da bude u pritvoru ili u zatvoru čak i ako se dokaže da je kriv. Svi tinejdžeri između 12 i 18 godina zaštićeni su, a moj klijent se ubraja u tu kategoriju. Oni koji imaju manje od 12 godina čak i ne podležu krivičnoj odgovornosti - rekao je Vaskez.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)