POPUSTI ZA SKIJANJE: Nedelja za parove na Staroj planini! (FOTO)

Posetioci koji sedam dana provedu na zimovanju sa svojim partnerima moći će da ostvare i do 15 odsto popusta na ski karte, iznajmljivanje ski opreme, kao i na školu skijanja

Za sve zaljubljene parove koji su takođe zaljubljenici i u skijanje, JP Skijališta Srbije organizovalo je Nedelju za parove od 8. do 15. februara, kada će posetioci sa svojim partnerima moći da iskoriste popust od 15 odsto na cene ski karte, ali i drugih usluga.

Posetioci koji u društvu svog partnera na Staroj planini, Kopaoniku i Zlatiboru (Torniku) budu proveli sedam dana u ovom periodu, mogu da ostvare popuste na ski karte, ski opremu, kao i na školu skijanja.

Nakon Porodične nedelje, u saradnji sa svojim partnerima u tri najposećenija ski centra, Skijališta Srbije realizuju ovu akciju kako bi izašli u susret svojim najvernijim posetiocima.

Partneri za Staru planinu su hotel Falkenštajner i ski škola i renta Snow sports academy, dok su se na Zlatiboru Skijalištima Srbije pridružili hoteli Mona, Satelit, President, Novakov dvor, vila Žunić i vila Zlatibor, ski President, Dunav, Olimp, Vila Žunić, ski škola i renta Beosport i ski škola Ski Art&Fun.

U ski centrima je period od 1. do 8. marta rezervisan za Žensku nedelju. Prvi put ove sezone đaci i studenti imaju svoju Nedelju i to u periodu od 12. do 19. aprila.

(Telegraf.rs)