Italijan koji je spasio Erika Kleptona brani Đokovića: "Na pravoj si strani istorije kad te pljuju oni..."

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepe reči stižu i iz Italije

Foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković došao je do polufinala Vimbldona, a na svom putu je imao malo sreće i na žrebu, dok je imao i okršaje sa publikom na sve to. Đokovića je publika izviždala tokom meča sa Holgerom Runeom, kada im ni on nije ostao dužan.

Novak Đoković je tada odgovorio publici, praktično ih je isprozivao, a njegove reči su naišle na razne reakcije od javnosti. Neki su ga podržali, a neki su jedva dočekali da ga uzmu ponovo na zub iz njima znanih razloga.

Tada je Đoković rekao publici.

- Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim dooooooooooobro veče. Doooooooobro veče, doooooooobro veče. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - ispričao je Đoković.

Njegove reči su zbog toga naišle na osudu javnosti, ali je ipak lepe reči o njemu ispričao i Italijan Robin Monoti, inače čovek koji je postao poznat tokom korona virusa.

On je italijanski arhitekta i filmski producent, koji je postao poznat i po tome što je "spasio" Erika Kleptona tokomperioda korona virusa, kada je muzičar imao veoma loše iskustvo sa vakcinom.

Ovoga puta je stao na stranu Novaka Đokovića.

- Dragi Novače Đokoviću, da ti se ruga ova ista publika koja je podržavala Saru Gilbert, osobu koja je napravila najtoksičniju vakcinu u istoriji medicine, takođe i publika koja ima najispraniji mozak na svetu, to je značajan znak časti. Prihvati to sa ponosom. To je znak da si na pravoj strani istorije - napisao je Robin Monoti.

(Telegraf.rs)