Srbin došao iz Italije na Vimbldon zbog Novaka, spavao u šatoru da kupi kartu, a onda doživeo šok

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Noletov veliki fan Vojislav Ilić nije imao sreće da gleda svog miljenika

Foto: Privatna arhiva

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona bez borbe, pošto mu je Aleks de Minor predao meč zbog povrede kuka koju je doživeo u meču osmine finala protiv Artura Filsa.

Kao i uvek, Novak ima veliku bazu navijača koja dolazi na Grend slemove iz svih krajeva sveta. Neki su imućniji, pa im nije nikakav problem da izdvoje novac za odlaske na Grend slemove, kao i za karte, ali neki skupe ušteđevinu, ne bi li bar na jednom meču gledali Đokovića.

Takav je slučaj i sa Vojislavom Ilićem, Novakovim velikim fanom, koji je doputovao u London iz Italije, pošto je dobio kratku pauzu sa posla, gde radi kao konobar.

Vojislav je doneo i šator, tu je i prenoćio, kako bi bio prvi u redovima za kartu za četvrtfinalni meč na Centralnom terenu i kako bi mogao da kupi ulaznicu blizu terena u nadi da će gledati Đokovića i ispratiti ga do polufinala.

Međutim, usledio je hladan tuš, jer se De Minor povredio i povukao sa turnira, pa je Novak prošao dalje.

Vojislavu je nesumnjivo drago što je Novak prošao u svoje rekordno 13. polufinale Vimbldona, a ukupno 49. u karijeri na Grend slemovima. Svakako ostaje žal što ga nije bodrio sa tribina, jer nije u mogućnosti da ostaje za polufinale.

Ali, nema sumnje da će i Voja i svi ostali Novakovi fanovi biti uz njega makar uz TV ekrane i bodriće ga u petak da se domogne novog finala Vimbldona.

(Telegraf.rs)