Novinarka BBC-ja brani Đokovića: "Novak je bio u pravu, to su apsolutni kreteni"

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara je poručila da je bila na Centralnom terenu tokom meča

Printskrin: Instagram/sarathornton1

Novinarka BBC-ja Sara Tornton javno je podržala tvrdnje najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je ostao dosledan tome da ga je publika na Vimbldonu provocirala tokom meča protiv Holgera Runea.

Sara, inače voditeljka BBC-ja, bila je u ponedeljak veče na Centralnom terenu i potvrdila je sve ono što je Đoković rekao tokom intervjua na terenu, a to je da su navijači koristili navijanje za Runea kao masku da provociraju Srbina.

- Dok sam sedela na Centralnom terenu mislila sam da ima nekih apsolutnih kretena u publici koji zvižde Novaku Đokoviću pod maskom imena Rune… I, nažalost, to je postalo zarazno. Ali kao ljubitelj tenisa, rekla bih da su to daleko nadmašili oni koji su uživali u veštoj igri na obe strane - poručila je Sara.

Nije jedina koja je čula da su navijači prozivali Đokovića, pošto se na društvenim mrežama pojavio veliki broj komentara u kojima ljudi osuđuju ponašanje bezobraznih navijača.

Takođe, u međuvremenu se pojavila informacija da iza svega stoji grupica danskih navijača, dok je Đoković tokom dana "otvorio front" sa BBC-jem s obzirom na to da ga je novinar te kuće iznervirao toliko da je Srbin ustao i otišao tokom razgovora.

(Telegraf.rs)