Sabalenka nikad srećnija uz novog dečka: Više se ne kriju, nije joj teško palo što ne igra Vimbldon

D. U.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Beloruskinja je ponovo zaljubljena

Foto: Instagram.com/georgiosfrangulis

Jedna od najboljih teniserki sveta Arina Sabalenka, ne učestvuje ove godine na Vimbldonu, ali to joj očigledno ne pada mnogo teško.

Beloruskinja, koja je druga na planeti, uživa u ljubavi sa novim dečkom, Jorgosom Frangulisom, biznismenom i automobilistom iz Brazila.

Oni su prvi put snimljeni u javnosti u aprilu, kada su se pojavili zajedno u Madridu pred turnir koji je Sabalenka igrala u ovom gradu. To je bilo samo mesec dana nakon što je došlo do strašne tragedije, kada je nastradao Kostantin Kolcov, bivši hokejaš sa kojim je Sabalenka bila u vezi, koji je pao sa 23 sprata, a sumnja se da je izvršio samoubistvo.

Mnogi su čak i osudili Sabalenku što je tako rano ušla u novu vezu posle tragedije sa Kocovim, da bi ona kasnije otkrila da su oni raskinuli neposredno pre nego što je on izgubio život.

Kada su Frangulis i Sabalenka prvi put viđeni u javnosti samo spekulisalo, ali sada više ni ne kriju ljubav, pa je tako Brazilac objavio na Instagramu fotografije sa Sabalenkom, gde se vidi koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Sve je upotpunio emotikonom na kojem je stavio zemljinu kuglu, što znači simbolično "moj svet".

Ona mu je na to odgovorila "Moja ljubav mog života" na portugalskom jeziku.

Inače, kao i njen bivši Konstatin Kolcov, i Frangulis je bio oženjen pre ulaska u vezu sa Sabalenkom.

Njegova žena Beh Armentano najavila je razvod nakon što je prvi put videla snimke Frangulisa i Sabalenke u javnosti, a iznela je i tvrdnje da njihova afera traje od Kalifornije, što najverovatnije znači od Indijan Velsa.

Ko je Jorgos Frangulis?

Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Frangulis je inače profesionalni automobilista koji se takmičio u Porše Superkupu, i to za "Oak Racing Team", koji sponzoriše upravo njegova firma.

Ipak, automobilizam mu nije osnovno sredstvo za obezbeđivanje prihoda, već biznis.

On je lasnik Oakberija, brazilske franšize koja se bavi proizvodnjom organskih napitaka na bazi bobičastog voća - asai, koje je posebno vezano za Brazil.

Procenjuje se da je vrednost Oakberija prema poslednjem preseku iz decembra 2023. godine oko 67 miliona dolara, a projekcije su bile da će doći i do 200 miliona vrednosti za godinu dana, kao i da će se proširiti na ukupno 1.000 lokacija širom sveta.

Koliko je postao uticajan, govori i to da je bio na naslovnoj strani brazilskog Forbsa.

(Telegraf.rs)