Oglasila se atraktivna plavuša koja je podigla uzbunu na Vimbldonu: Zverev održao govor njenom momku

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Još više je zakuvala stvari

Foto: Instagram.com/moorrgs

Bilo je vatreno i na terenu, ali i van njega osmog dana Vimbldona i to na većem broju mečeva. Navijači su na centralnom terenu gledali ubedljivu pobedu Novaka Đokovića nad Holgerom Runeom, nakon koje je usledio i govor srpskog tenisera upućen bezobraznoj publici, ali i intenzivan duel koji je prethodio pomenutom.

Tejlor Fric je posle velikog preokreta porazio Aleksandra Zvereva sa 3-2 i tako načinio veliko iznenađenje protiv igrača koji se nalazi u formi. I taj meč je imao nastavak.

Nemac je zaustavio Amerikanca na mreži i u opširnom govoru ukazao mu na to da je neko iz njegove lože bio poprilično bezobrazan tokom meča. Zverev je to objasnio na sledeći način medijima.

- Tejlor i ja smo porasli zajedno, igramo još od juniora. Očigledno je da nisam bio na sto odsto. Njegov tim je izuzetno pun respekta, njegov fizio, njegovi treneri... Ali, možda, neki ljudi iz njegove lože koji nisu iz sveta sporta, koji ne gledaju svaki meč, oni su u nekim momentima prekardašili meru. To je ok. Nema drame. Vratio se od 0:2 i mogu shvatiti da su bili ushićeni. Nikakvih problema sa Tejlorom, mislim da je on sjajan momak.

Odmah je u žižu javnosti upala Morgan Ridl, devojka Tejlora Frica, pošto je ona tokom meča glasno navijala, a još više pažnje privukla je zbog objave na mrežama koja je usledila.

- Kada vaš čovek pobedi za devojke - napisala je i tako defintiivno privukla još više sumnje na sebe.

Ostaje nam da nagađamo šta se tačno desilo, ali gde ima dima...

(Telegraf.rs)