Đoković zaigrao fudbal sa Kirjosom na jako neobičnom mestu: Novak otkrio kako je to upao u nevolju sa Nikom

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser se još jednom oglasio na društvenim mrežama posle "ludog" dana na Vimbldonu

Foto: Instagram / djokernole

Iza našeg Novaka Đokovića je prilično dugačak dan na Vimbldonu, čak iako ga nismo gledali na terenu na nekom od mečeva.  To će se desiti sutra kada se u osmini finala sastaje sa Holgerom Runeom iz Danske, ali je i ono što se odigralo danas bilo krajnje živopisno.

Kiša je nekoliko puta odlagala Đokovićev trening, a na kraju ga je i prekinula taman nakon što je počeo dobro da se zabavlja sa Nikom Kirjosom.

Međutim, srpski teniser je na svom Instagram profilu kasno posle ponoći otkrio i neke interesantne detalje treninga koje nismo mogli da vidimo.

Pre svega, Novak i Kirjos su danas odigrali i malo fudbala i to na neverovatnom mestu, ispod cerade koja se postavlja na teren kada pada kiša, a koja je bila napumpana vazduhom!

Srbin je pokazao kako barata fudbalskom loptom, a onda se pojavio Nik i pomalo "pokvario" zabavu, pošto je uzeo loptu i na kraju su njih dvojica otišli na teniski teren.

Tamo je krenulo da pljušti, pa je Đokovićev komentar uz ovaj post jasno pokazao koliko mu se sviđa vremenska prognoza u Londonu.

- Malo dobre nevolje na Vimbldonu danas sa Nikom Kirjosom - bio je komentar Novaka.

Nema sumnje da srpskog tenisera sutra očekuje težak meč, ali da u njega ulazi sa sjajnim raspoloženjem.

(Telegraf.rs)