"To je naš dogovor...": Đoković otkrio šta mu je značilo imitiranje violine i odgovor će vas totalno raznežiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomenuo je Novak i Kristijana Ronalda, naravno, zbog specifične proslave

Foto: MILOŠ BEĆAGOVIĆ

Novak Đoković je savladao Alekseja Popirina u trećem kolu Vimbldona, a po okončanju poslednjeg poena, imitirao je sviranje violine, što je mnoge zaintrigiralo i odvelo u razmišljanje - šta to predstavlja?

E, pa Novak je na konferenciji srpskim novinarima objasnio da je to bilo za njegovu ćerku Taru koja je bila prisutna na tribinama.

- To je bilo za Taru! Tara moja svira violinu već neko vreme, šest meseci i to je bio naš dogovor da ću tako da proslavim - kazao je Novak.

Upitan, da li ima neku proslavu od drugih sportista koja mu je zanimljiva, imao je najbolji svih vremena podugačku listu.

- Bolt! Ronaldo i ono "sui", sviđa mi se i Agasijevo mahanje sa poljupcem i kada se pokloni. Guga na Rolan Garosu sa srcem, Conga je imao onaj zanimljivi fudbalski, ima interesantnih... Belingem, ono jednostavno raširi ruke, Alkaraz je to uradio, to sam i ja uradio na Rolan Garosu. Interesantno je i zabavno da to možemo da uzimamo iz drugih sportova, spajamo sportove, brzo mrežama proputuje. Svako ima nešto svoje, ja sam menjao, zavisi od momenta i osećanja, evo sada imam violinu. Štepanek je bio prvi koji je to uradio, šalio sam se sa njim, imao je tu proslavu, čak smo se prisećali kada sam 2007. godine igrao na US Openu protiv njega u pet setova po nekoj velikoj vrućini. Bio je neki lud poen, onda je on to uradio, onda sam ja njemu uzvratio kroz poen-dva, od tada datira - naveo je Novak.

(Telegraf.rs)