Novaka u Beogradu čeka i Argentinka koja je preživela veliku dramu zbog želje da ga upozna

Poznata je po svojoj ljubavi prema Đokoviću

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u domovinu u ponedeljak popodne nakon osvajanja Vimbldona i očekuje se da se nešto posle 21 čas obrati navijačima koji ga čekaju ispred Starog dvora!

Tamo je i i Silvina Funes, Argentinka koja živi u Beogradu i koja je predsednica "fan" kluba posvećenog Novaku Đokoviću.

Za one neupućene, u pitanju je devojka koja je početkom 2020. preživela pravu dramu u nameri da upozna Đokovića. Otišla je na turnir u Indijan Velsu, te tamo ostala zarobljena dva meseca zbog pandemije korona virusa.

- Povratni letovi Argentinas Aerolinasa (jedine kompanije kojoj argentinska Vlada dozvoljava da operiše trenutno) koštaju 529 dolara. Nemam dozboljen limit na svojoj kreditnoj kartici za toliki iznos, a ne mogu ni kasnije da platim jer sada nemam novca. Argentinska ambasada mi nije ponudila nikakvo rešenje. Ako se nalazite u izuzetno ekstremnoj zdravstvenoj situaciji, kao što je ova, oni vam uopšte neće pomoći. Popunila sam obrazac pre tri nedelje i nisam dobila odgovor. Rekli su mi da odem u Majami i čekam na aerodromu - rekla je Silvina tada, uz napomenu da joj je dogovoren susret sa Novakom propao:

- Znao je koliko sam se žrtvovala godinama, bilo je užasno kada su mi rekli da je turnir otkazan. To je bio haos i ja razumem da njegov prioritet tada nisu bili navijači. Brzo je otišao. Poslala sam mu poruke, ali nikada nisam dobila odgovor. Mnogi navijači su mi rekli, "Kako je mogao da ti ne posveti trenutak pažnje?". Ali, ja razumem. Ipak, to me je dosta pogodilo i plakala sam dva dana bez prestanka. Nisam bila prioritet.

Mesec dana kasnije, Novak se obradio Silvini s kojim se čuo "onlajn."

- Žao mi je što si imala toliko problema u poslednjih nedelja i meseci. Znam da je Elena (Đokovićev agent prim. aut.) stupila u kontakt sa tobom i Mirjanom (njena prijateljica u Las Vegasu), mnogo pozdravi i nju. Držite se zajedno. Želim da budeš bezbedna i nadam se da ćeš se uskoro vratiti u Argentinu.

Video: Otac i ćerka danas došli iz Ausralije na doček Novaka: Znali smo da će pobediti

(Telegraf.rs)