Kirjos brutalno odgovorio novinaru: Mora da ti je mnogo dosadno u životu kad postavljaš to pitanje?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo pitanje na konferenciji i odmah je Kirjos pokazao svoj temperament u punom sjaju

Printskrin: Youtube/Wimbledon

Nik Kirjos je rano završio učešće na Vimbldonu, pošto je poražen od Rafaela Nadala u 2. kolu turnira, ali je toliko ludovao van terena, da će se o njemu pričati još neko vreme.

Po završetku meča sa Rafom, gde je imao i neke nesportske poteze, poput gađanja Španca u grudi lopticom, što je kasnije priznao na koferenciji da je namerno uradio, on je imao i sramno ponašanje dok je odgovarao na pitanja novinarima.

Jedan od njih pitao ga je da li žali što je veče pre meča sa Nadalom izašao u pab i bančio sa seksi cicama?

- Ne - surovo je odgovorio Kirjos, a zatim nastavio da proziva novinara:

- Izgledaš previše uzbuđeno što postavljaš to pitanje, sigurno ti je mnogo dosadno u životu.

Usledilo je novo pitanje, ovoga puta novinarke, a to je oraspoložilo Kirjosa, koji je preopznao reporterku iz paba.

- Bila si tamo sinoć, zar ne? OK, ovo je čudno - rekao je Australijanac kroz smeh, a usledio je i glasan smeh svih prisutnih u sali.

Inače, Kirjosa je iz lože protiv Nadala bodrila jedna od najlepših teniserki sveta, Eženi Bušar, koja je imala i neke poteze koji su iznervirali njene fanove posle nesportskih poteza Kirjosa.

Pogledajte i čitavu konferenciju Kirjosa:

Novak Đoković danas oko 15.20 nastavlja pohod ka novoj tituli na Vimbldonu, a sledeći rival mu je Poljak Hurkaš. Kvota da će Novak slaviti sa 3:0 u setovima je 1,22. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Hurkaš.

Kako sada stvari stoje, najrealnije je da u finalu ovogodišnjeg Vimbldona gledano teniski klasik Đoković - Federer, a kvota da će tako i biti je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za vimbldonski specijal.

VIDEO: Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(Telegraf.rs)