Fokus, pogled koji "strelja" i voleji na mreži: Novak se sprema za Nemca pod okom svog tima (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vimbldon za najboljeg igrača na svetu počinje u ponedeljak popodne

Foto: Printscreen Youtube

U međuvremenu su objavljeni snimci sa Novakovog treninga pre meča sa Filipom Kolšrajberom. Đoković igra na mreži, vežbajući voleje dok su u pozadini Marijan Vajda i Goran Ivanišević.

Bivši hrvatski teniser je priključen Đokovićevom štabu na neformalnoj bazi bar dok traje prva nedelja Vimbldona i biće u njegovom boksu tokom mečeva.

Ono što se vidi sa četrdesetak sekundi snimka je Đokovićeva "naoštrenost" i fokus dok igra voleje na mreži, čak i kada loptica ne odskoči onako kako se nadao.

Njegov prvi rival u Londonu je Nemac Filip Kolšrajber i taj meč počinje na Centralnom terenu od 14 časova po srpskom vremenu kao prvi meč dana na tom stadionu.

Počele su borbe na travi Vimbldona, a Novak Đoković, koji je pojačao stručni štab Goranom Ivaniševićem, prvi je favorit za odbranu titule s kvotom 2,50. Kvota na Federera je 4,00, a na Nadala 6,50… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Vimbldona.

Novaka danas od oko 14.00 očekuje prvi meč na ovogodišnjem Vimbldonu, a rival je stari znanac Kolšrajber. Kvota da će prvi teniser sveta slaviti sa 3:0 u setovima (HS 1) je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Kolšrajber.

Nekoliko Srba danas će igrati na Vimbldonu, a oko 14.30 na teren će i Dušan Lajović. Rival mu je Poljak Hubert Hurkaš, a kvota na pobedu Srbina je 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Hurkaš - Lajović.

VIDEO - Paklen trening Đokovića i Krajinovića pred Vimbldon

(Telegraf.rs)